ברד פודינג אגדי
ברד פודינג שלגמרי יגרום לכם להגיד ואו!
הקינוח המושלם לאירוח שלכם
מנחם ומעורר איזשהי תחושה משמחת בלב,
קשה להסביר אבל זה בדיוק זה
הבעיה היא שבהרבה מקומות מכינים אותו יבש מדי ומנגד לזה יש מקומות שמכינים אותו יבש מדי ,
הנה הדרך להכין אותו בצורה מושלמת!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 חלה מאוד יבשה , כזאת שעמדה יומיים שלושה | |
3 ביצים L | |
0.5 כוס חלב | |
1.5 כוסות שמנת מתוקה 38% | |
1 כפית תמצית וניל | |
1-2 כפות סילאן 100% טבעי | |
1 כף סוכר לבן/חום | |
קורט מלח | |
50 גרם חמאה מומסת |
אופציה
פקאנים ממרח בואנו ממרח שוקולד ריבת חלב אבקת סוכר, כל מה שאתם אוהבים ותרצו! |
הוראות
1.
נחמם תנור ל160 מעלות
בוצע
2.
נחתוך חלה שלמה לריבועים ונשים בתבנית שיכולה להכנס לתנור
בוצע
3.
בקערה גדולה נערבב את הביצים יחד עם כל המרכיבים עד שהכל מתאחד
בוצע
4.
ומכאן? זהו! פשוט שופכים מעל הלחם, מערבבים היטב ומשאירים כמה חלקים יבשים
בוצע
5.
אפשר לקשט בפקאנים- זה מוסיף מלא! ואפשר להוסיף כל ממרח שאתם אוהבים, אני השתמשתי בקינדר בואנו, ריבת חלב, פיסטוק ועוגיות
בוצע
6.
שופכים מעל הכל את החמאה המומסת ומכניסים לתנור ל35 דקות
בוצע
7.
מוציאים ונותנים מעט להתקרר , מוסיפים אבקת סוכר לפני הגשה
בוצע
8.
וזה מושלם וטעים ברמות! מומלץ עם גלידה
בוצע
9.
בתאבון:)
בוצע
כתיבת תגובה