תפוצ'יפס בבית!
התפוצ׳יפס הזה אפילו יותר טעים מהמקורי!
הוא מלא בטעם, קריספי בטירוף ואפשר להכין אותו גם בתנור וגם בטיגון!
תחליטו אתם מה יותר טעים 😍.
5
from
1
Review
רכיבים
התאם מנות
3-4 תפו״א קלופים | |
1 כפית פפריקה מתוקה | |
1 כפית אבקת שום | |
1 כפית מלח | |
4 כפות שמן ניטרלי (קנולה/חמניות) |
הוראות
1.
נשטוף את תפוח האדמה כשהוא שלם נקלף ונחתוך אותו ממש ממש ממש דק, 2 מ״מ עובי ( אפשר רגיל עם סכין אבל הכי נכון להשתמש במנדולינה לעובי)
בוצע
2.
נוסיף את התבלינים והשמן ונערבב היטב עד שכל התפוחי אדמה מכוסים ברוטב ( שימו לב שלא נדבק אחד לשני)
בוצע
3.
אם תרצו להכין בתנור: נרפד תבנית בנייר אפייה ונסדר את התפוא צמודים אחד לשני (לא אחד על השני, ממש שלכל אחד יהיה את המקום שלו) נכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו למשך כ- רבע שעה
בוצע
4.
מומלץ שכל התפוחי אדמה יהיו באותו העובי כדי שכולם יהיו מוכנים בתנור באותו הזמן
בוצע
5.
נוציא מהתנור וניתן לזה להתקרר לגמרי לאקסטרה קריספיות.
בוצע
6.
רוצים לטגן? פשוט הכניסו את הציפסים ישר מהקערה לתוך שמן רותח, מומלץ לא הכל בבת אחת אלא בכמה נגלות ולשים לב שהם לא דבוקים אחד לשני
בוצע
7.
בתאבון!
בוצע
יאמי..יאמי..מעולה