סינבון ב-3 דקות – הקיצור המושלם לקינוח ממצרכים שיש לכולם בבית!
סינבון זה החיים,
אבל מי יש לו זמן לשמרים והתפחה?
קבלו גרסה מהירה בטירוף – לחם, נוטלה, חמאה וקינמון – וזה כל מה שצריך בשביל ביס מושלם!!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
6 פרוסות לחם לבן | |
נוטלה – לפי הטעם | |
25 גרם חמאה | |
2 כפות סוכר חום/לבן | |
1 כפית קינמון | |
שמנת חמוצה (להגשה) – אופציה אבל שווה |
הוראות
1.
נוריד את הקצוות מהלחם כדי שהמרקם יהיה חלק ואחיד. נמרח שכבה נדיבה של נוטלה על כל פרוסה ונחבר כל שתי פרוסות יחד – נלחץ קצת כדי שהן יתאחדו כמו כריך מתוק אחד.
בוצע
2.
נחתוך כל כריך ל-4 ריבועים שווים. בינתיים, נמיס חמאה במחבת על אש בינונית. כשהחמאה נמסה ומתחילה לבעבע, נוסיף את הריבועים שלנו ונצרוב אותם מכל הצדדים עד שהם זהובים וקריספיים – בערך 2 דקות לכל צד. אם רוצים לתת לזה טוויסט קרמלי, אפשר לפזר מעט סוכר חום ישר על המחבת.
בוצע
3.
ברגע שהכל שחום ויפה, נעביר לקערה עם קינמון וסוכר ונערבב טוב טוב עד שכל חתיכה עטופה בטעם המושלם הזה.
בוצע
4.
נגיש מיד, חם, עם שמנת חמוצה בצד – כי השילוב של המתיקות עם החמיצות? פשוט מושלם.
בוצע
5.
מה הופך את זה לכזה וואו? זה מרגיש כמו קינוח של בית קפה, אבל מוכן תוך דקות, בלי בצק, בלי שמרים ובלי בלאגן!

בוצע
כתיבת תגובה