כדורי פירה קריספיים ממש!
הכדורים האלה הם פשוט התמכרות!
אין מצב שתכינו אותם ולא תראו את כולם מתנפלים על הצלחת.
יש לכם תפוחי אדמה בבית?
אז זה המתכון המושלם להקפיץ את הארוחה שלכם בכמה רמות!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
3 תפוחי אדמה בינוניים | |
2 כפות קורנפלור | |
2 כפות קמח | |
חצי כפית מלח | |
מעט פלפל שחור |
הוראות
1.
נבשל את תפוחי האדמה במים רותחים. לפני הבישול נחתוך סביב הקליפה בעדינות כדי להקל על הקילוף.
בוצע
2.
לאחר הבישול אפשר להעביר את תפוחי האדמה למי קרח כדי לקרר אותם, ואז לקלף בקלות(במידה ואין מי קרח, אפשר לוותר על השלב הזה)
בוצע
3.
נמעך את תפוחי האדמה בעזרת מועך פירה ונוסיף את הקורנפלור, הקמח, המלח והפלפל. נערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
בוצע
4.
נגלגל את התערובת על משטח עבודה ליצירת נקניק אחיד. נחתוך את הנקניק לחתיכות שוות בגודלן ונגלגל כל חתיכה לכדור.
בוצע
5.
נחמם שמן עמוק ונטגן את הכדורים בשתי פעימות. תחילה נטגן עד להזהבה קלה, נוציא מהשמן, ניתן להם להתקרר מעט ואז נטגן שוב עד שהם פריכים וזהובים מבחוץ.
בוצע
6.
וזהו ! זה מוכן מושלם וטעים ברמות
בוצע
7.
ממליצה להגיש עם צ׳ילי מתוק
בוצע
8.
בתאבון!
בוצע
הערות
הטיגון הכפול הוא סוד הקריספיות – אל תוותרו עליו!
אפשר לשדרג את הטעם עם תוספת גבינה, פפריקה או עשבי תיבול לתערובת.
הכדורים מעולים גם יום למחרת, רק תחממו בטוסטר אובן והם חוזרים להיות מושלמים.
כתיבת תגובה