פולנטה קרמית מ2 מרכיבים עיקריים
את הפולנטה הזאת אתם חייבים להכין, כי פשוט אין לכם תירוץ!
היא כל-כך קלה, מ2 מרכיבים, וטעימה ברמות!
כל פעם שאני ודניאל במסעדה הוא רוצה להזמין פולנטה, הוא ממש אוהב ובצדק- זה ממש טעים!
הוא רצה פולנטה ואני רציתי לתקתק משהו מהיר ובכל זאת לפנק אותו וזה מה שיצא!
בתכלס? זה מה שאני אומרת! מנות טעימות, ממרכיבים שיש בבית ושכולם יגידו ואוו!
ואמנם זאת לא המסורתית, אבל היא כל-כך טעימה!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
50 גרם חמאה | |
3 כוסות חלב 3% | |
1 כוס מים | |
0.753/4 שלושתרבע כוס קמח תירס דק | |
מלח & פלפל |
תוספות מעל
צ׳ילי חריף | |
פרמז׳ן | |
פטריות צרובות בחמאה |
הוראות
1.
בסיר בינוני נשים את החמאה ונמיס אותה
בוצע
2.
לאחר כמה דקות נוסיף את החלב והמים ונערבב
בוצע
3.
נוסיף את הקמח תירס ונערבב על אש גבוהה בלי הפסקה (!) 4-7 דקות עד שהופכת להיות לנו פולנטה קרמית וחלקה!
חשוב מאוד לערבב כל הזמן כדי להמנע מגושים
בוצע
4.
נכבה את האש
בוצע
5.
ממליצה להגיש עם פטריות מוקפצות בחמאה, צ׳ילי חריף ופרמזן
בוצע
6.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה