רוטב נפוליטנה עגבניות קלאסי
אז התחשק לי רוטב עגבניות מושלם,
כזה שמכינים בקלות אבל שהוא הכי קלאסי ואיטלקי שיש
שגם אתם תוכלו להכין!
מה שחשוב במתכון כלכך קלאסי עם מעט מרכיבים שכל מרכיב ומרכיב יהיה איכותי.
כי מרגישים הכל!
לכן השמן זית איכותי, השום והבזיליקום נבחרו בקפידה – ואיך לא? העגבניות!
אתם חייבים להכין!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
400 גרם פסטת רדיאטורי של RUMMO | |
3 כפות שמן זית | |
3-4 שיני שום שלמות | |
1 כף רכז עגבניות צ׳יריו | |
1 קופסת עגבניות תמר שלמות מקולפות צ׳יריו | |
1 קופסת עגבניות שרי שלמות צ׳יריו | |
0.5 כוס מים | |
1 כפית מלח | |
חופן בזיליקום לפי העדפה | |
25-40 גרם חמאה ( לפי העדפה ) | |
פרמזן לקישוט |
הוראות
1.
נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן
בוצע
2.
בסיר בינוני נשים שמן זית ונוסיף את השום, על מנת שהשום יהיה מכוסה מכל הצדדים ויתבשל כולו הטתי מעט את הסיר כי אני לא רוצה כמות גדולה של שמן
יש לעשות זאת במשך כמה דקות על מנת שיתבשל כולו
בוצע
3.
לאותו הסיר נוסיף את הרכז עגבניות, עגבניות תמר שלמות ועגבניות שרי מקופסה - ניתן לבחור רק תמר או רק שרי
בוצע
4.
נוסיף חצי כוס מים ונערבב
בוצע
5.
נתבל בחצי כפית מלח ונוסיף את הבזיליקום, נטמיע את הבזיליקום ברוטב וניתן לרוטב להתבשל 20 דקות עד שהשום שבתוכו כבר רך מאוד - מה שאומר שכל הטעם של השום נמצא כבר ברוטב.
בוצע
6.
נוציא את הבזיליקום ונוסיף חמאה , זה לא חובה אבל מוסיף קרמיות
בוצע
7.
נוסיף את הפסטה לרוטב נערבב היטב ונגיש עם פרמזן ובזיליקום
בוצע
8.
בתאבון!
בוצע
הערות
פרסום ממומן בשיתוף צ'יריו
כתיבת תגובה