עוף חמוץ מתוק לחג הפסח
אוהבים עוף?
טוב, אז על השולחן חג תמיד חייבת להיות מנה של עוף,
כולם בדרך כלל אוהבים עוף, וזה הכי קליל להכנה
אבל למה שהוא לא ייראה פנסי כאילו יצא ממסעדה?
בואו נכין!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
10-12 שוקי עוף | |
6 כפות רכז רימונים | |
2 כפות דבש | |
1 חתיכת ג׳ינג׳ר | |
1 צ׳ילי חריף קטן | |
1 גרידת לימון מלימון שלם | |
1 מיץ לימון | |
1 כפית מלח |
אופציית הגשה
חופן עלי רוקט | |
2 צנוניות | |
צ׳ילי חריף | |
לימון | |
מלח | |
שמן זית |
הוראות
1.
בקערה בינונית נשים את כל מרכיבים הרוטב , נערבב היטב ונוסיף את העוף, נערבב את הכל טוב טוב ונעשה ״מסא׳ז״ לעוף במשך דקה
בוצע
2.
נסגור בניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה
ככל שהעוף יישב יותר במרינדה הוא יספוג יותר טעם, ניתן להשאיר למשך 3-4 שעות
בוצע
3.
נעביר את העוף לתבנית מרופדת נייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך שעה
נכסה בנייר אפיה+אלומיניום למשך 50 דקות
בוצע
4.
במהלך השעה נהפוך את העוף לצד השני וב10 דקות האחרונות נוריד את הכיסוי
נוציא את העוף מהתנור ונשקה אותו בנוזלי הרוטב שמסביבו
בוצע
5.
נכין סלט קטן במרכז הצלחת מרוקט, צ׳ילי, צנונית ותיבול ומסביבו נניח את שוקי העוף
בוצע
6.
נגיש בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה