פטריות קריספיות ממולאות בשר
את המתכון הזה הכנתי עם חמותי לכבוד החג!
כולם התפעלו והיה ממש טעים ואני הייתי בהלם שזה ככ פשוט להכין דבר ככ מרשים לשולחן
אז הנה המתכון לפטריות קריספיות שאפשר להכין גם בתנור!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם בשר טחון | |
1 בצל גדול | |
3-4 שיני שום | |
15 פטריות שמפניון \ פורטבלו גדולות | |
1 כפית זרעי כוסברה | |
מלח ופלפל | |
0.5(חצי) כפית צי'לי חריף | |
100 גרם צנוברים | |
2-3 ביצים | |
0.5(חצי) כפית פפריקה מתוקה | |
פירורי לחם |
הוראות
1.
במחבת חמה נטגן בצל ושום חתוך לסלייסים
אפשר גם כתוש
בוצע
2.
לאחר שהזהיב נוסיף את הבשר טחון וניתן לו לקבל צבע
בוצע
3.
ננקה את הפטריות טוב טוב ונחתוך את רגלי הפטריות לקוביות
נוסיף למחבת
בוצע
4.
שלב זה אינו חובה אך מוסיף הרבה טעמים
נכתוש זרעי כוסברה ונוסיף לסיר
בוצע
5.
נתבל בצ'ילי חריף, מלח ופלפל ונערבב
בוצע
6.
נוסיף צנוברים
בוצע
7.
נטחן את הכל עד מרקם משחתי ונמלא את הפטריות היטב, חשוב להדק את הבשר
בוצע
8.
בקערה נפרדת נשים ביצים עם פפריקה מתוקה ומלח
ובעוד קערה נשים פירורי לחם
בוצע
9.
נתבול את הפטריות בביצים ופירורי לחם ונסדר על תבנית עם נייר אפייה
אפשר לטגן את הפטריות ואפשר להכניס לתנור על 200 מעלות למשך 20 דקות
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה