דגים מרוקאיים משוגעים של חמותי הרוסיה
טוב אז את המתכון הזה קיבלתי מחמותי האהובה נטלי,
כן היא רוסייה אבל הטעמים לגמרי מרוקאיים – חריפים ברמות! טעימים ברמות ומשוגעים,
והכל באמת 5 דקות עבודה, מסדרים את הכל בסיר, מרתיחים וזהו – הגז עושה את כל העבודה במקומכם , בתאבון!
5
from
2
Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 עגבניות | |
1 פלפל חריף לא חובה | |
1 קופסת שימורים של חומוסים שלמים | |
חופן כוסברה | |
10 פלפלי שאטה | |
8 שיני שום | |
9 דגי אמנון \ מושט / כל דג אחר |
לרוטב
0.75(שלושתרבעי) כוס שמן | |
2 כפות פפריקה מתוקה גדושות | |
1 כפית כמון | |
מלח | |
2 כוסות מים רותחים |
הוראות
1.
בסיר גדול ולא חם נסדר את כל הירקות
תחילה את העגבניות, לפזר אותן יפה
להוסיף את הפלפל החריף, למי שלא אוהב ממש חריף שיוותר
מעל את החומוסים, הכוסברה ( למי שאוהב טעם דומיננטי שיוסיף יותר ממני )
את פלפלי השאטה ואת השום
את השום יש לקלף ולפתוח מעט עם הסכין
בוצע
2.
לסדר את הדגים בצורת פירמדה ולהכין את הרוטב
בכוס נפרדת לשים רבע כוס שמן, פפריקה מתוקה, כמון ומלח ולערבב
בוצע
3.
לשפוך מעל את הרוטב הסמיך על הדגים
בוצע
4.
לשפוך מעל את כוסות המים הרותחים מסביב במיוחד
אז מילאתי את המים באותה כוס ממקודם כדי שתוציא עוד טעמים
בוצע
5.
להפעיל את הגז על החום הכי גבוה עד שהכל מגיע לרתיחה עם מכסה סגור
בוצע
6.
כשהכל מבעבע ננמיך את האש לאש בינונית ונשקה את הדגים ברוטב
הדגים אוהבים לספוג רוטב לכן נשקה אותם כמה שיותר, כל חצי שעה לפחות
בוצע
7.
להשאיר את הדגים על הגז עם מכסה חצי פתוח לשעתיים- שלוש , אפשר גם רוטב ולהגיש עם כוסברה קצוצה מעל
בתאבון! תאמינו לי שאין על הדגים האלה!
בוצע
נראה מעולה. אבל שעתיים שלוש בישול זה לא המון זמן?תודה