קינוח כוסות בייגלה, גבינה ונוטלה
תתכוננו להתאהב כי יש לנו פה
קינוח כוסות בייגלה, גבינה ונוטלה
וזה מתכון כל-כך קל וכל-כך טעים.
כמה דקות של הכנה ויש לכם קינוח אישי
שנראה מיליון דולר וטעם עוד יותר.
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 כוס בייגלה מלוח | |
25 גרם חמאה מומסת | |
1 גביע גבינה לבנה (250 גרם) | |
1 גביע גבינת שמנת (200 גרם) | |
1 שקית אינסטנט פודינג וניל | |
2 כפות סוכר | |
קצת מלח | |
כפית תמצית וניל (לא חובה, אבל ממש מוסיף) | |
גרידת לימון (רק למי שאוהב) | |
נוטלה רכה או מומסת (בערך חצי כוס) |
הוראות
1.
נתחיל בטחינה של הבייגלה. אפשר לשים אותו בשקית ולרסק עם מערוך, או לשים במעבד מזון לכמה פולסים קצרים. נוסיף את החמאה המומסת ונערבב עד שנקבל מרקם של פירורים רטובים שמרגישים כמו חול רטוב כזה, נוח לדחיסה.
בוצע
2.
נעביר כף או שתיים מהפירורים האלה לתחתית כל כוס ונדחוס קלות עם גב כף או תחתית של כוס קטנה. זה הבסיס שלנו קריספי, מלוח וממכר.
בוצע
3.
בקערה בינונית נערבב את הגבינה הלבנה, גבינת השמנת, פודינג הוניל, הסוכר, המלח, הווניל וגרידת הלימון אם רוצים.
נערבב עד שהכל מתאחד לקרם חלק ואוורירי.
אל תוותרו על הטעימה באמצע זו אחת התערובות הכי טעימות שיש.
בוצע
4.
ניקח שקית זילוף (או סתם כף אם אין כוח להתעסק) ונזלף שכבה יפה של קרם גבינה מעל הפירורים בכל כוס. באמצע נוסיף כף נדיבה של נוטלה רכה – אפשר אפילו לחמם כמה שניות במיקרו שתהיה ממש נוזלית. היא תתערבב עם הגבינה כשנאכל וזה פשוט טירוף.
בוצע
5.
נוסיף שכבה נוספת של קרם גבינה, נקשט בעוד קצת פירורי בייגלה למעלה, אפשר גם שוקולד מגורר או טוויסט אישי משלכם. נקרר במקרר לפחות חצי שעה ואפשר גם להגיש מיד אם אין סבלנות.
בוצע
6.
הקינוח הזה הוא שילוב מנצח של מרקמים הבסיס קראנצ’י, הגבינה רכה ונמסה, והנוטלה באמצע זה בדיוק הטוויסט שחייבים כדי להתאהב. הוא מרגיש מושקע, אבל כל-כך פשוט להכנה. מושלם לאירוח, לסגור פינה מתוקה בערב או להרשים בלי להתאמץ.
בוצע
7.
הכנתם? שתפו אותי! :)
בוצע
כתיבת תגובה