חזה עוף חמוץ ומתוק מושלם לארוחת צהריים

15 דקות הכנה

קַל

4 מנות

מכירים את זה שבא לכם ארוחת צהריים אבל כבר נמאס לכם מכל מה שאתם מכינים בדרך כלל? המתכון הזה לגמרי סוגר את הפינה!
צורבים חזה עוף. מכינים רוטב, וזה כל הסיפור!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם חזה עוף
מלח & פלפל & צ׳ילי חריף
פטריות מסוג שאתם אוהבים
שמן זית \ שמן ניטרלי
לרוטב
1 כוס טריאקי
6 כפות סויה
3 כפות סילאן 100 אחוז תמרים
צ׳ילי חריף
מיץ מחצי לימון

הוראות

1.

בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב

בוצע
2.

נצרוב את החזה עוף על המחבת החמה עם מעט שמן ונתבל במלח פלפל וצ׳ילי חריף עד שנוצרת לנו חריכה יפה וצבע שמוסיף מלא טעם

בוצע
3.

נוציא לצלחת ובאותה המחבת נשים פטריות, נצרוב אותן משני הצדדים עם מעט שמן זית ומלח

בוצע
4.

נשפוך את הרוטב מעל, נוסיף את החזה עוף ונצמצם על אש בינונית למשך 5 דקות עד שהרוטב ממש עוטף את החזה עוף והפטריות

בוצע
5.

נגיש עם אורז ועם דברים שאוהבים, מומלץ גם לפזר שומשום

בוצע
6.

ובתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *