סופלה
מכירים את זה שאתם לוקחים ביס מסופלה וכל השוקולד נוזל וחם וזה עושה כוויה בלשון אבל זה בכלל לא משנה כי זה כל כך טעים?
אז הסופלה הזה
ובמיוחד בשבילכם מתכון מסודר שגם מי שלא מומחה באפייה יכול להכין ולהשוויץ בו
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
300גרם שוקולד מריר | |
250גרם חמאה | |
100גרם סוכר | |
2 ביצים | |
5 חלמונים | |
80גרם קמח קצת יותר מחצי כוס |
תוספות
אפשר להוסיף כל שוקולד שאתם אוהבים |
הוראות
1.
בקערה גדולה לשים את השוקולד והחמאה
לחמם בפולסים במיקו עד שהכל נמס
להוסיף את הסוכר
בוצע
2.
בקערה נפרדת לערבב את הביצים והחלמונים
לערבב את שתי הקערות ביחד אבל לאט ובהדרגה שהביצים לא יתבשלו
בוצע
3.
להוסיף את הקמח
לערבב ו..זהו! יש לנו סופלה
בוצע
4.
להעביר לכוסות
לשים שוקולדים שאתם אוהבים, לא חובה
אני הוספתי שוקולד קרמל ושוקולד צ’יפס לבן
בוצע
5.
להכניס לתנור
למשך 14 דקות
7 דקות 180 מעלות 7 דקות 200 מעלות טורבו
בוצע
6.
לטרוף
בוצע
כתיבת תגובה