פשטידת פסטה
מכירים את זה שנשארה לכם פסטה מאתמול? (גם אני לא🤣)
אבל מי שכן מכיר או מי שבכללי מוכן להשקיע 5 דקות בחייו בלהרתיח מים ולבשל פסטה חייב להכין את המתכון הזה!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1חבילה פסטה | |
250גרם קוטג' | |
250גרם גבינה לבנה | |
100גרם בולגרית | |
2 ביצים | |
1/2כפית מלח | |
1/4כפית פלפל שחור | |
1/4כפית אגוז מוסקט | |
50גרם חמאה | |
2כפות קמח | |
1כוס חלב | |
4ריבועי גבינה צהובה |
הוראות
1.
בקערה לשים את הפסטה, הגבינות הביצים והתבלינים ולערבב
בוצע
2.
לחמם חמאה בסיר קטן
בוצע
3.
להכין כוס חלב עם 2 כפות קמח ולערבב עד שאין גושים
להוסיף את זה לחמאה החמה ולערבב את הכל
בוצע
4.
לתת להתקרר ולהוסיף לתערובת
בוצע
5.
לשים בתבנית ולקשט בכמה שיותר צהובה
לתנור על 180 מעלות
בוצע
6.
לטרוף
בוצע
כתיבת תגובה