פשטידת פסטה

15 דקות

סופר קל

תבנית בינונית

מכירים את זה שנשארה לכם פסטה מאתמול? (גם אני לא🤣)

אבל מי שכן מכיר או מי שבכללי מוכן להשקיע 5 דקות בחייו בלהרתיח מים ולבשל פסטה חייב להכין את המתכון הזה!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1חבילה פסטה
250גרם קוטג'
250גרם גבינה לבנה
100גרם בולגרית
2 ביצים
1/2כפית מלח
1/4כפית פלפל שחור
1/4כפית אגוז מוסקט
50גרם חמאה
2כפות קמח
1כוס חלב
4ריבועי גבינה צהובה

הוראות

1.

בקערה לשים את הפסטה, הגבינות הביצים והתבלינים ולערבב

בוצע
2.

לחמם חמאה בסיר קטן

בוצע
3.

להכין כוס חלב עם 2 כפות קמח ולערבב עד שאין גושים

להוסיף את זה לחמאה החמה ולערבב את הכל
בוצע
4.

לתת להתקרר ולהוסיף לתערובת

בוצע
5.

לשים בתבנית ולקשט בכמה שיותר צהובה

לתנור על 180 מעלות
בוצע
6.

לטרוף

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *