שוקולד דובאי

10 דקות + הקפאה

סופר קל

20 קוביות

הטרנד ששבר את הרשת! והאמת? אחרי שניסיתי? לגמרי בצדק!
שוקולד עם חמאה, אטריות קדאיף ופיסטוק מה יכול להיות לא טעים?? וכל-כך פשוט להכנה

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
300 גרם שוקולד (אפשר מריר, אפשר חלבי ואיזה שתרצו!)
100 גרם חמאה
למילוי
0.5 חצי חבילת קדאיף
50 גרם חמאה
4 כפות מחית פיסטוק איכותית

הוראות

1.

אני הכנתי כמו טארט של השוקולד אבל אפשר להכין בכל דרך! בתבנית רגילה, אפילו בקופסה לאחסון אוכל.

בוצע
2.

נמיס שוקולד וחמאה במיקרו/באן מארי ונערבב היטב עד איחוד

בוצע
3.

נשטח חצי מהשוקולד בתבנית ונכניס למקפיא

בוצע
4.

נחתוך את אטריות הקדאיף לחתיכות קטנות כפי שמוצג בסרטון ונטגן בחמאה, חשוב לשים לב שלא נשרף ושהכל מקבל צבע ומרקם קריספי ממש

בוצע
5.

נעביר לקערה ונוסיף את מחית הפיסטוק, נערבב היטב עד שהכל מתאחד

בוצע
6.

נוציא את השוקולד מהמקפיא ולאחר שהקדאיף פיסטוק מתקרר מעט נניח מעל, בשלב הזה אפשר להכניס שוב להקפאה ולאחר מכן לשטח את שאר השוקולד למתעצלים אפשר כבר עכשיו להוסיף את שאר השוקולד חמאה

בוצע
7.

נשטח את השוקולד מעל ונכניס לקירור / הקפאה ובתאבון!

בוצע

הערות

ניתן לשמור במקרר לשבוע (:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *