תפוחי אדמה קריספיים בטירוף!

5 דקות עבודה 25 דקות בתנור

סופר קל

תבנית בינונית

התוספת שתשדרג לכם את הארוחה!!😍
ערב חג שני של סוכות וכבר אין לכם רעיונות מה להכין? קבלו את המתכון הכי ממכר, קל וטעים! תפוחי אדמה קראנצ׳ים מטורפים שלא יפסיקו לאכול 🤤
תייגו חבר שחייב לה

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
10 תפוחי אדמה
1 כפית סודה לשתייה
200 גרם חמאה מומסת
0.5 כוס פרמז'ן מגורד
1 צ'ילי חריף
מלח
1 כף שמן זית

הוראות

1.

כל מה שצריך זה סיר עם מים חמימים וכפית אבקת סודה לשתייה האבקה ״תפצע״ את הקליפה של התפוח אדמה ותהפוך אותו להרבה יותר קריספי!

בוצע
2.

נעביר את התפוחי אדמה למסננת ונייבש אותם לגמרי!

בוצע
3.

בתבנית רחבה נפזר 200 גרם חמאה מומסת (אפשר גם פחות אבל אנחנו לא בדיאטה(; ) נוסיף פרמז׳ן מגורד וצ׳ילי חריף

בוצע
4.

נסדר את תפוחי האדמה היבשים ונמעך אותם בעזרת כוס, נפזר שמן זית / חמאה ומלח בנדיבות

בוצע
5.

נכניס לתנור שחומם מראש ל250 מעלות טורבו ל20 דקות וזה מוכן ומושלם!

בוצע
6.

בתאבון :)

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *