פסטה שמנת טריאקי ״היער השחור״
פסטה שמנת טריאקי שאתם חייבים לנסות להכין,
אתם כל הזמן מבקשים את המתכון הזה
והוא באמת מעולה
אז הייתי חייבת לשחזר אותו!
תוך 10 דקות כבר יהיה לכם רוטב מושלם ובלתי נשכח
אתם חייבים לנסות
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
300 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצר | |
2 כפות שמן זית | |
25 גרם חמאה | |
2 שיני שום קטנות | |
1 בצל סגול | |
2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות גס | |
1 כוס עגבניות שרי חצויות | |
0.5 חצי כפית מרק עוף פרווה (לא חובה) | |
0.25 רבע כפית אגוז מוסקט | |
250 מל שמנת להקצפה 38% | |
4 כפות טריאקי |
הוראות
1.
במחבת נשים מעט שמן זית ואת החמאה
בוצע
2.
נוסיף שתי שיני שום קטנות ואת הבצל הסגול ונערבב
בוצע
3.
לאחר שהפטריות קיבלו צבע יפה נוסיף את עגבניות השרי ונתבל במלח
בוצע
4.
ניתן לבצל להתקרמל מעט ונפזר עליו מעט מלח, נוסיף גם את הפטריות
בוצע
5.
נוסיף את העגבניות שחצינו לחצי ונערבב
בוצע
6.
נתבל במעט אגוז מוסקט ומרק עוף פרווה, מרק העוף הוא לא חובה אבל לפי הטעם במסעדה לדעתי הוא קיים שם
בוצע
7.
נערבב ונוסיף את השמנת, ניתן לשמנת להתבשל מעט עד שמקבלת מעט צבע ונוסיף את הטריאקי
בוצע
8.
נערבב את הכל ונוסיף את הפסטה שבישלנו מראש
בוצע
9.
מומלץ להוסיף מעל פרמזן
בוצע
כתיבת תגובה