תירס קראנצ’י באייר פרייר!
מי אמר שתירס מקופסה חייב להיות משעמם?
תוך כמה דקות באייר פרייר הוא הופך לנשנוש קריספי וממכר שאי אפשר להפסיק לאכול!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 קופסת שימורים של גרעיני תירס (מסוננת היטב) | |
1 כף שמן זית | |
½ כפית מלח | |
½ כפית פפריקה מתוקה/מעושנת | |
½ כפית שום גבישי (אופציה ) |
הוראות
1.
נסנן את התירס היטב ונייבש עם נייר סופג כדי להוציא כמה שיותר נוזלים – זה הסוד לקריספיות אמיתית!
בוצע
2.
נעביר את הגרעינים היבשים לקערה, נוסיף שמן זית, מלח, פפריקה ושום גבישי (אם אוהבים), ונערבב עד שכל הגרעינים יקבלו ציפוי אחיד.
בוצע
3.
נניח נייר אפייה בתוך סלסלת האייר פרייר, נפזר את התירס בשכבה אחידה כדי שיצא קריספי מכל הצדדים, ונטגן על 200 מעלות במשך 10 דקות. כל 3-4 דקות ניתן ניעור קל לסלסלה כדי שהתירס ייצלה מכל הכיוונים.
בוצע
4.
נוציא כשהוא שחום וקריספי, ונחכה חצי דקה לפני שטועמים (כי זה חם!).
בוצע
5.
מה הופך את זה לנשנוש המושלם? זה קליל, קריספי בטירוף, ומתאים גם כנשנוש לבד וגם כתוספת מפנקת לכל מנה!

בוצע
כתיבת תגובה