כוסות תותים דובאי

20 דק

קַל

2 כוסות מפנקות

ראיתם את זה ברשת-
קינוח שנראה מיליון דולר ונמכר בארה״ב במחיר מטורף של 27 דולר לכוס-
כוסות תותים דובאי!

מדובר בקינוח עם שכבות של פריכות, קרמיות
וטעמים שמדברים אחד עם השני בצורה מושלמת:קדאיף פריך, קרם פיסטוק עשיר, תותים טריים ושוקולד חלב.

אבל מה שהכי כיף? מכינים אותו בבית בלי מאמץ,
 וזה פשוט ואו אחד גדול.

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
100 גרם אטריות קדאיף
50 גרם חמאה (3 כפות נדיבות)
12-5 תותים טריים (שטופים וחתוכים)
3 כפות קרם פיסטוק (אפשר מוכן או לערבב 2 כפות ממרח פיסטוק עם כף שמנת מתוקה)
50 גרם שוקולד חלב מומס (ניתן בבאן מארי או עם כף שמן ניטרלי במיקרו)

הוראות

1.

נכין את הקדאיף – נגזור 100 גרם אטריות קדאיף לחתיכות קטנות. נטגן אותן במחבת עם חמאה על חום בינוני עד שהן זהובות ופריכות ונניח בצד להתקרר.

בוצע
2.

נחתוך את התותים – לחתיכות יפות, לא קטנות מדי, כדי להרגיש אותם בכל ביס.

בוצע
3.

נכין את קרם הפיסטוק – אם משתמשים בממרח מוכן, אפשר פשוט לקחת 3 כפות. אם לא, נערבב 2 כפות ממרח פיסטוק עם כף שמנת מתוקה עד שמתקבל קרם חלק.

בוצע
4.

נמיס את השוקולד – שוקולד חלב עם מעט שמן ניטרלי מומס בפולסים של 20 שניות במיקרוגל (כל פעם מערבבים עד שהוא חלק לגמרי).

בוצע
5.

נאחד בין הפיסטוק לאטריות הקדאיף, זה נותן טעם משוגע. לא חייב לאחד ביניהם אבל זה מה שעושים בארה״ב וזה עובד!

בוצע
6.

נרכיב את הכוסות – נתחיל במעט קרם פיסטוק בתחתית ואז נפזר שכבת קדאיף פריך בתחתית כל כוס. נוסיף שכבה של קרם פיסטוק עשיר. מעל הקרם נוסיף שכבה יפה של תותים טריים. נזלף שוקולד חלב מומס ונפנק בעוד שכבות.

בוצע
7.

לקישוט אפשר להוסיף עוד קצת קדאיף פריך, פרוסת תות או שוקולד. אני גם הוספתי קצת פיסטוקים קצוצים ואפשר אפילו גם שוקולד לבן

בוצע
8.

וזהו, הקינוח המושלם שלכם מוכן!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *