צ׳יפס מקליפות תפוא!
קודם כל ! חבל לזרוק משהו כל-כך מלא בטעם ודבר שני? זה באמת כלכך טעים ועל גבול הגאוני נשארו לכם קליפות ת
טרנד תפו״א
הטרנד הזה שבר את הרשת ובצדק! כל מה שתצטרכו לעשות זה להכניס תפו״א לטוסטר וופלים (או רגיל) משומן היטב ו
התיבול המושלם לצ׳יפס
התיבול המושלם לצ׳יפס! הכי טעים שיש, מתאים גם לצ׳יפס בטטה וגם לצ׳יפס תפו״א , אחרי שטעמתי את זה במסעדה
תפוצ'יפס בבית!
התפוצ׳יפס הזה אפילו יותר טעים מהמקורי! הוא מלא בטעם, קריספי בטירוף ואפשר להכין אותו גם בתנור וגם בט�
התפוחי אדמה הכי קריספיים שיש!
לתפוחי אדמה קריספיים יש טריק! כפית סודה לשתייה כשמבשלים אותם, תנור להוט ושמן בתבנית. זה כל הסוד! ברג�