פאי תפוחים
איך להכין פאי תפוחים חם וטעים ?
מעליו נוסיף סירופ מתוק וגלידה קפואה!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
5 תפוחים ירוקים | |
1.5כוס קמח | |
3/4כוס שמן | |
1 1/4כוס סוכר | |
2ביצים | |
1/4כוס מים | |
5כפות סוכר | |
1כף גדולה קינמון |
לקישוט
גלידת וניל | |
סירופ מייפל |
הוראות
1.
נקלף את כל התפוחים ונחתוך אותם לפרוסות דקות
בוצע
2.
קערה לשים את הקמח ,שמן ,סוכר, ביצים והמים ולערבב עד שאין גושים
בוצע
3.
בקערה נפרדת נערבב את התפוחים עם סוכר וקינמון
בוצע
4.
לשמן תבנית אפייה ולשים בתוכה מחצית מהבלילה
להניח מעל הבלילה את התפוחים בצורה מסודרת (צורת רעפים)
בוצע
5.
מעל לפזר את החצי שנשאר לנו מהבלילה
בוצע
6.
להכניס לתנור 180 מעלות למשך 50 דקות עד שמשחים
לפזר אבקת סוכר לאחר שמוכן
בוצע
7.
אפשר ורצוי! להוסיף גלידה וסירופ מייפל
בוצע
כתיבת תגובה