פיתות עיראקיות על מחבת
את המתכון הזה הכנתי לאחר פסח , הייתי חייבת פחמימות!!!
פיתות עיראקיות על מחבת
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
3כוסות קמח | |
1.5כף שמרים | |
1כפית מלח | |
1כפית סוכר | |
1כף שמן זית | |
1.5 מים |
הוראות
1.
בקערת מיקסר (או ללוש ביד)
לשים את הכוסות קמח , שמרים , מלח , סוכר והשמן זית
בוצע
2.
להוסיף כוס וחצי מים בהדרגה
ללוש עד שנוצר בצק רך( בערך 8 דקות )
בוצע
3.
ללוש ביד על שיש מקומח עוד 2 דקות
בוצע
4.
לחלק לעיגולים ולכסות ל20 דקות
בוצע
5.
לרדד את הפיתות ולשים על מחבת ללא שמן שנוצרות בועות להפוך לצד השני
בוצע
6.
זהו! בתאבון
בוצע
כתיבת תגובה