פיתות עיראקיות על מחבת

את המתכון הזה הכנתי לאחר פסח , הייתי חייבת פחמימות!!!

פיתות עיראקיות על מחבת

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
3כוסות קמח
1.5כף שמרים
1כפית מלח
1כפית סוכר
1כף שמן זית
1.5 מים

הוראות

1.

בקערת מיקסר (או ללוש ביד)

לשים את הכוסות קמח , שמרים , מלח , סוכר והשמן זית
בוצע
2.

להוסיף כוס וחצי מים בהדרגה

ללוש עד שנוצר בצק רך( בערך 8 דקות )
בוצע
3.

ללוש ביד על שיש מקומח עוד 2 דקות

בוצע
4.

לחלק לעיגולים ולכסות ל20 דקות

בוצע
5.

לרדד את הפיתות ולשים על מחבת ללא שמן שנוצרות בועות להפוך לצד השני

בוצע
6.

זהו! בתאבון

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *