קרמבו מושלם לחורף!
קרמבו מושלם,
קל להכנה
בכמה דקות עבודה שכל אחד יכול להכין בבית!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
360 גרם סוכר | |
100 גרם מים | |
200 גרם חלבון | |
לתחתיות :עוגיות בצק פריך מכל סוג |
לציפוי:
200 גרם שוקולד | |
2 כפיות שמן |
הוראות
1.
מחממים על סיר / באן מארי מים וסוכר ל117-120 מעלות
בוצע
2.
בקערת מיקסר עם וו הקצפה נקציף את הביצים, אנחנו עשינו את זה כשהסוכר והמים הגיעו ל110-113 מעלות
בוצע
3.
נשפוך בזהירות על דופן המיקסר תוך כדי הקצפת הביצים את הסוכר והמים ונחכה הרבה!!! למה הרבה? בשביל התקררות המרנג או לחילופין יציבות מוחלטת ! לאחר מכן נזלף על עוגיה כלשהי ונצפה בשוקולד.
בוצע
4.
מומלץ לזלף בעזרת צנטר עגול ושקית זילוף איכותית.
בוצע
5.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה