קרמבו מושלם לחורף!

20 דקות עבודה

בינוני

20 יחידות קרמבו

קרמבו מושלם,
קל להכנה
בכמה דקות עבודה שכל אחד יכול להכין בבית!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
360 גרם סוכר
100 גרם מים
200 גרם חלבון
לתחתיות :עוגיות בצק פריך מכל סוג
לציפוי:
200 גרם שוקולד
2 כפיות שמן

הוראות

1.

‎מחממים על סיר / באן מארי מים וסוכר ל117-120 מעלות

בוצע
2.

‎בקערת מיקסר עם וו הקצפה נקציף את הביצים, אנחנו עשינו את זה כשהסוכר והמים הגיעו ל110-113 מעלות  

בוצע
3.

‎נשפוך בזהירות על דופן המיקסר תוך כדי הקצפת הביצים את הסוכר והמים ונחכה הרבה!!! ‎למה הרבה? בשביל התקררות המרנג או לחילופין יציבות מוחלטת !
לאחר מכן נזלף על עוגיה כלשהי ונצפה בשוקולד.

בוצע
4.

‎מומלץ לזלף בעזרת צנטר עגול ושקית זילוף איכותית.

בוצע
5.

בתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *