לביבות בטטה עם מרכיב סודי!
הלביבות האלו כל-כך טעימות, נימוחות, קריספיןת בטירוף ומתקתקות
והמרכיב הסודי? תפוח !!!!
אף אחד לא הצליח לנחש,
והאמת?
שהסתכלתי על התפוח לפני שהכנסתי אותו ממש התלבטתי אבל אחרי שטעמתי הבנתי כמה זה טעים!
התפוח גם מוסיף מתקתקות טבעית, גם לחות ואפילו גם בריאות.
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 בטטות מגורדות גס | |
1 תפוח גרני סמית בינוני-קטן מגורר גס | |
חצי כפית מלח | |
רבע כפית פלפל שחור | |
2 כפות קמח מכל סוג ( אפשר גם קורנפלור / קמח תפו״א ) | |
1 ביצה L |
הוראות
1.
נתחיל בלגרר את הבטטות והתפוח בפומפייה. נסחט אותם היטב כדי להוציא את כל הנוזלים, זה יבטיח לביבות יציבות וטעימות, כשאנחנו סוחטים אז הלביבות קריספיות!
בוצע
2.
בקערה גדולה נערבב את הבטטות והתפוח יחד עם ביצה, קמח, מלח ופלפל. אם נראה שהתערובת מעט רטובה מדי, אפשר להוסיף עוד כף קמח.
בוצע
3.
נחמם שמן במחבת על אש בינונית. בידיים רטובות ניצור לביבות קטנות וגם אותן נסחט ממש לפני שנעביר לשמן, נשטח אותן קלות.
בוצע
4.
נטגן את הלביבות משני הצדדים עד שהן מזהיבות ופריכות. שימו לב לא להעמיס יותר מדי לביבות בבת אחת במחבת – חשוב לתת להן מקום להיטגן בצורה אחידה.
בוצע
5.
נגיש אותן חמות לצד יוגורט, שמנת חמוצה או גבינה שאתם אוהבים – הבחירה שלכם. אני אוהבת גם להוסיף עירית/ בצל ירוק מעל
בוצע
6.
הלביבות האלה מושלמות גם ביום שאחרי, ואם נשארו כמה (למרות שזה נדיר),הן נהדרות גם שהן קרות, תיהנו!
בוצע
כתיבת תגובה