שום קונפי מושלם עם בשר וקל להכנה !
אתם חייבים להכין!
מעולם לא חשבתי ששום קונפי זה דבר שכלכך קל להכנה!
זה טעים ברמות! נשמר להרבה זמן ומתאים בול למצבים שבהם יש לנו יותר מדי שום שהולך ומתייבש
אז יאלה! בואו נכין שיהיה לנו למנגל של יום העצמאות
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
3-4 ראשי שום | |
1 כפית שטוחה של מלח | |
שמן זית איכותי עד לכיסוי |
ניתן להוסיף
עלי רוזמרין \ טימין |
הוראות
1.
בסיר קטן- בינוני נשים מלח בתחתית ואת השום שקילפנו
בוצע
2.
נוסיף שמן זית איכותי עד לכיסוי, אני אוהבת להשתמש בשמן זית עדין
בוצע
3.
נשים על אש מאוד מאוד נמוכה למשך 45-50 דקות עד שהשום ממש רך
הריח בבית משגע!
בוצע
4.
אל תתפתו לעלות את האש , בהתחלה שום דבר לא קורה במשך דקות ארוכות, יתחילו להופיע בועות קטנות וזה אומר שהשום התחיל להוציא נוזלים
תשאירו על אש נמוכה לכל אורך זמן הבישול!
מבטיחה לכם- שווה לחכות :)
בוצע
5.
בוצע
הערות
ניתן לאחסן עד כשלושה שבועות במקרר ואפילו יותר
השמן זית שנשאר לאחר השום קונפי הוא מדהים! ואפשר להשתמש בו להמון דברים אחרים אחר כך
חשוב ששמן הזית יהיה איכותי ולא חזק מאוד בטעמו
חשוב להכין את השום לאט ובסבלנות ולא להגביר את האש
כלל אצבע: אם במתכון יש שום, אפשר להוסיף אליו שום קונפי במקום
ניתן גם להקפיא
כתיבת תגובה