פתיתים ברוטב עגבניות

10 דקות עבודה

קַל

4 מנות

איך אני אוהבת פתיתים! ואני גם כלכך אוהבת פסטה עגבניות
החלטתי לשלב בין השניים ולהכין פתיתים ברוטב עגבניות שמתאימים בול לשניצל תירס שהכנתי 😉
כל-כך ביקשתם מתכון!
אז הנה לכם.

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
4 כפות שמן ניטרלי (קנולה/חמניות)
1 בצל
1-2 כפות רסק עגבניות (תלוי בכם)
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
1 כוס פתיתים
2 כוסות מים רותחים

הוראות

1.

בסיר בינוני נשים שמן ונביא לרתיחה, לאחר שהסיר חם נוסיף את הבצל שחתכנו גס

בוצע
2.

בשלב הזה המטרה שלנו היא להשחים את הבצל כמה שיותר, זה מעניק טעם עמוק וממש טעים לפתיתים! תזהרו לא לשרוף את הבצל אבל המטרה שיהיה ממש ממש ממש שחום

בוצע
3.

נוסיף לבצל את הרסק, פפריקה מתוקה, מלח ואת הפתיתים, נערבב את הכל ונבשל מעט ( 2-3 דקות )

בוצע
4.

נוסיף את המים הרותחים ונערבב את הכל

בוצע
5.

נבשל על להבה בינונית למשך כ10 דקות ו/או עד שמים מצטמצמים כמעט לחלוטין,

בוצע
6.

נטעם ונוןדא שהפתיתים רכים מספיק וזהו זה מוכן

בוצע
7.

בתאבון(:

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *