מרק עגבניות עם טוסט צ׳דר חלומי
את המרק הזה קשה להפסיק לאכול, ומה שכיף בו זה שהוא ממרכיבים שבדרכ יש בבית וכלכך טעים
עכשיו חורף , קר וגשם בחוץ והמרק הזה מחמם כיפי ומנחם
במיוחד אם טובלים בו טוסט מפוצץ בצדר!
יאלה בואו נכין
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
שמן זית | |
25 גרם חמאה | |
2 שיני שום פרוסות | |
2 בצלי שאלוט קטנים (אפשר גם בצל רגיל | |
1 קופסה עגבניות שרי תמר | |
מלח&פלפל | |
50-100 מל שמנת מתוקה 38% |
לטוסט
פרוסות לחם לבחירתם, חמאה וצדר |
הוראות
1.
בסיר רחב נטגן חמאה בשמן זית, נוסיף בצלי שאלוט / בצל רגיל חתוכים דק ושום פרוס עבה נערבב היטב ונוסיף מעליהם מעט מלח על מנת שיזיעו
בוצע
2.
לאחר שהשום והבצל מעט הזהיבי נוסיף את העגבניות שרי השלמות ונעטוף אותן היטב בבצל והשום, נוסיף מעל מלח ונכסה על אש בינונית- גבוהה עד שמתרככות
בוצע
3.
לאחר שהעגבניות נצרבו מעט והתרככו לגמרי נטחן את הכל בבלנדר/בלנדר מוט נטעם ונתקן תיבול, אני הוספתי מעט פלפל שחור
בוצע
4.
נוסיף את השמנת ונבשל כמה דקות עד שהכל מתאחד
בוצע
5.
וזהו! המרק מוכן תוספת מושלם היא טוסט מחבת מלא בצדר שכיף לטבול במרק אבל גם קרוטונים יעשו את העבודה ובתאבון!
בוצע
הערות
כל הטעם של המרק הוא מהעגבניות אז חשוב לבחור עגבניות איכותיות אני בחרתי בשרי תמר אבל אפשר גם מגי או עגבניות אדומות רגילות וטעימות
כתיבת תגובה