צ׳יפס מקליפות תפוא!
קודם כל ! חבל לזרוק משהו כל-כך מלא בטעם
ודבר שני? זה באמת כלכך טעים ועל גבול הגאוני
נשארו לכם קליפות תפוא ?
פשוט תכינו מהם צ׳יפס חלום!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
קליפות מ4 תפוא | |
3 כפות שמן זית | |
מלח גס | |
* ניתן להוסיף איזה תבלין שתרצו! |
הוראות
1.
במידה ואנחנו משתמשים בקליפות של תפוחי אדמה שגם עברו חימום של תנור (כמו שאני עשיתי כי הכנתי פירה) פשוט נתבל אותם במלח ושמן זית ונכניס לתנור על 250 מעלות למשך 10 דקות
בוצע
2.
במידה ואנחנו משתמשים בקליפות שלא עברו שום בישול
בוצע
3.
נייבש אותן היטב בין 2 דפי נייר סופג עד שהן יבשות לגמרי נתבל במלח, שמן זית ואיזה תבלינים שאוהבים
בוצע
4.
ונכניס לתנור שחומם מראש על 190• ל20 דקות
בוצע
5.
וזהו! זה מוכן מושלם וגאוני (:
בוצע
כתיבת תגובה