פסטה תרד מדהימה

10 דקות

סופר קל

4 מנות

כשהיית במדריד בספרד הזמנתי פסטה תרד,

הצבע הירוק כבש אותי, הוא היה ככ יפה ומזמין לאכילה, מיוחד

והטעם היה קרמי ומשוגע

הייתי חייבת לשחזר את הטעם של מה שאכלתי, והיום, אחרי כמעט שנה

הצלחתי!

וזה מושלם

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
150 גרם תרד
250 מל שמנת מתוקה
25 גרם חמאה
פרמז'ן בנדיבות
מלח פלפל
0.25רבע כוס מי בישול
0.25(רבע) כוס מים חמים לקורנפלור
1 כפית קורנפלור
500 גרם פסטה מכל סוג
לקישוט
חופן פרמז'ן
2 עלי תרד
רוטב סרירצ'ה
צ'ילי חריף

הוראות

1.

נכין את הפסטה לפי הוראות היצרן

בוצע
2.

נטחן תרד יחד עם שמנת מתוקה עד שכל התרד נטמע בשמנת

בוצע
3.

בסיר בינוני נשים חמאה , כשהיא נמסה נוסיף את הרוטב תרד

בוצע
4.

נערבב היטב ונוסיף פרמז'ן בנדיבות

בוצע
5.

נוסיף רבע כוס מי בישול ונערבב (שלב לא חובה אך מוסיף )

בוצע
6.

נתבל במלח ופלפל גס לפי טעם

בוצע
7.

לטעום את הרוטב, במידה ורוצים עוד טעם של שמנת ניתן להוסיף

בוצע
8.

בכוס נפרדת נערבב מים רותחים עם כפית של קורנפלור ונערבב היטב, נוסיף לרוטב על מנת שיסמיך

נביא את הרוטב לרתיחה במשך 5 דקות
בוצע
9.

נוסיףפ את הפסטה המבושלת לרוטב ונערבב

בוצע
10.

נעביר לצלחות הגשה ונגרד מעל פרמז'ן איכותי, ניתן להוסיף גם צ'ילי חריף ורוטב סרירצ'ה

בתאבון!
בוצע

הערות

את הצ'ילי החריף ואת רוטב הסרירצ'ה ניתן להסיר מהמתכון במידה ולא אוהבים חריף

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *