עוגת גבינה ניו יורקית
עוגת גבינה בטעם של ענן, התמכרתי.
אמאלה ואבאלה וסבתלה.
מי לא אוהב עוגות גבינה ?
ועוד כאלה ניו יורקיות ויפות.
אז המתכון הזה הוא מבית יפה אשכנזי (אמא שלי) שתמיד מכינה את העוגה לאבא שלי, יש סיבה שהוא אוהב אותה ככה , לא ?
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
50גרם מרגרינה אפשר להמיר בשמן | |
2כפות סוכר | |
1.5כוס קמח | |
1כפית אבקת אפייה | |
1חלמון | |
1שקית סוכר וניל | |
1/2 לימון |
למילוי
3 ביצים | |
3/4כוס סוכר | |
2שקיות סוכר וניל | |
750גרם גבינה לבנה | |
3/4כוס חלב | |
2כפות קורנפלור | |
2כפות סוכר |
הוראות
1.
בקערת מיקסר לערבל את המרגרינה עם הסוכר
בוצע
2.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה
בוצע
3.
להוסיף חלמון אחד ולשמור את החלבון בצד (אנחנו נצטרך אותו)
בוצע
4.
להוסיף סוכר וניל ומיץ לימון, אפשר להוסיף גם גרידת לימון ולערבל
צריך לצאת לנו בצק אחיד
בוצע
5.
לשמן את התבנית ולשטח עליה את הבצק
בוצע
6.
להכניס לתנור
180 מעלות שחומם מראש ל15 דקות
בוצע
7.
כעת נכין את המילוי
בקערת מיקסר לשים 3 חלמונים ולשמור את החלבונים בצד
בוצע
8.
להוסיף את הסוכר והסוכר וניל ולערבב עד איחוד
להוסיף את הגבינה ולהמשיך לערבב
בוצע
9.
בכוס נפרדת לשים את החלב ואת הקורנפלור, לערבב היטב עד שאין גושים ולהוסיף למיקסר
להמשיך לערבל עד שהכל מתאחד לשלמות
בוצע
10.
בקערת מיקסר נפרדת נערבב את החלבונים ו2 כפות סוכר עד שנוצר קצף סמיך ונוסיף את הבלילה לבפנים
נערבב הכל יחד ונשים מעל הטורט ( רק לאחר שיתקרר!)
בוצע
11.
להכניס לתנור
מעלות למשך שעה וחצי (לשים לב לעוגה) מעל רשת, ולהניח מתחת לעוגה תבנית עם מים רותחים
בוצע
12.
להשאיר את העוגה בתנור עד שמתקררת מעט
בוצע
כתיבת תגובה